Conference League

Σάρλια: «Δεν μας άξιζε ο αποκλεισμός, η καλύτερη ομάδα στην κόντρα ο ΠΑΟΚ»

Στο γεγονός πως η Χάιντουκ άξιζε καλύτερο αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ κι όχι να χάσει με το «βαρύ» 0-3 στην Τούμπα στάθηκε ο Ζβόνιμιρ Σάρλια μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Ζβόνιμιρ Σάρλια τόνισε πως δεν έχει σημασία αν η Χάιντουκ ήταν ανώτερη του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά μετρά το 0-3, θεωρεί πως έχασαν πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς για να προκριθούν αυτοί στον επόμενο γύρο του Europa Conference league και χαρακτήρισε τον «δικέφαλο» την καλύτερη ομάδα στην κόντρα.

Αναλυτικά: «Δεν είναι καλό το αποτέλεσμα για εμάς. Δεν αποτυπώνει την πραγματική κατάσταση του σημερινού αγώνα. Αξίζαμε πολλά περισσότερα, ήμασταν καλύτεροι από τον ΠΑΟΚ. Αλλά ποιος νοιάζεται; Χάσαμε 3-0, είμαστε εκτός συνέχειας και αυτό μας στεναχωρεί.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Πώς να τα βγάλεις πέρα εάν δεν σκοράρεις απέναντί τους; Ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα στις κόντρα επιθέσεις, το ξέραμε καλά αυτό, αλλά το έκανε με επιτυχία και κατάφερε να μας αποκλείσει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x